Til Menu  

Virtuel undervisning pga. corona-nedlukning

Pga. corona-nedlukningen er al undervisning virtuel frem til 15. marts 2021.

Her får du et hurtigt overblik, men læs også beskederne fra skolen i Ludus og e-Boks.


Fjern-, flex- og aftenundervisning:

> Læs om fjern- og flex-undervisning på AVU

> Læs om fjernundervisning på HF-enkeltfag 

> Læs om aftenhold på FVU

 

Toårig HF

Der er virtuel undervisning frem til og med den 15. marts 2021. Skolen er lukket for fysisk fremmøde, så du skal blive hjemme og følge undervisning på Teams i de tidsrum, hvor du har undervisning ifølge dit skema på Ludus. 

 

HF-enkeltfag

Der er virtuel undervisning frem til og med den 15. marts 2021. Skolen er lukket for fysisk fremmøde, så du skal blive hjemme og følge undervisning på Teams i de tidsrum, hvor du har undervisning ifølge dit skema på Ludus. 

Hvis du ikke har gået på skolen før – eller det er nogle år siden – har vi lavet en vejledning til, hvordan du kommer i gang med den virtuelle undervisning på Teams.
> Se vejledning

 

AVU

Daghold:

Du skal følge undervisning online hjemmefra efter dit skema i Ludus frem til 15. marts 2021. Du får besked om, hvad du skal gøre på dit holds team i Teams. Du kan også finde besked i dit skema i Ludus. Hvis du har svært ved at komme på skolens it-systemer, kan du se denne vejledning eller kontakte vores it-vejleder på mail itsup@randershfvuc.dk eller ringe til skolen på tlf. 86 42 56 44.

Hvis du ikke selv har mulighed for at skaffe en computer, kan du låne en på skolen mod depositum (betales med MobilePay).
Det koster:
1200 kr. for hele forløbet
600 kr. for perioden med onlineundervisning