Til Menu  

Tag en målrettet studiepakke til finansøkonomuddannelsen på Erhvervsakademi Dania i Hobro

Start: August eller januar

Tag en studiepakke på et år, hvor du gennemfører fire HF-fag:

  • Dansk A 
  • Engelsk B
  • Matematik B
  • Samfundsfag B

Med disse fag forbedrer du dine muligheder for at blive optaget på uddannelsen til finansøkonom på Erhvervsakademi Dania. Optagelse på Dania vil dog forudsætte en individuel samtale og kompetencevurdering.

I studiepakken indgår praktikdage i samarbejde med Erhvervsakademi Danias uddannelse til finansøkonom. Det giver dig - sammen med HF-fagene - en god forudsætning for optagelse på uddannelsen.

Du har mulighed for at gennemføre et eller flere af dine fag som fjernundervisning.
 

Deltagerbetaling og økonomi

Prisen for hvert fag er 550 kr., som du betaler ved tilmelding. Du skal selv medbringe en bærbar pc i undervisningen. Andet undervisningsmateriale stiller Randers HF & VUC til rådighed.

Du kan søge SU (dobbelt SU til enlige forsørgere). Hvis du er ledig, på dagpenge og aktiveringsberettiget, kan du efter aftale med jobcentret eller din A-kasse søge om uddannelsesgodtgørelse. Som beskæftiget har du også, efter særlige regler, mulighed for at søge SVU (Statens Voksen Uddannelsesstøtte).
 

Sådan tilmelder du dig

Tilmelding foregår ved en optagelsessamtale med en studievejleder på Randers HF & VUC. Medbring eksamensbeviser fra tidligere skolegang og evt. anden uddannelse.

Endelig optagelse på en uddannelse på Erhvervsakademi Dania forudsætter en individuel samtale med akademiets studievejleder Susanne Munkholm, som du kan kontakte på mail: mu@eadania.dk eller på tlf. 72 29 14 44.

Har du spørgsmål?
Tilmelding

Kontakt studievejledningen for at tilmelde dig.

Tlf. 86 42 56 44

E-mail: studvejl@randershfvuc.dk

Book en tid online