Til Menu  

For elever og kursister

Sådan følger du med i undervisningen:

Fredag 13. marts 2020 kl. 15:00

Kære elev/kursist  

Du skal snart til eksamen. Derfor er det enormt vigtigt, at du sørger for at få så meget som muligt ud af den virtuelle undervisning. Der bliver ikke samlet op på den virtuelle undervisning, når vi igen mødes på skolen - det er der ikke tid til. Vi ved, at perioden med virtuel undervisning er på mindst to uger, men vi kan nok forvente, at perioden bliver længere. Der er nu ni uger til eksamen. Vi forventer, at halvdelen af tiden eller mere bliver med virtuel undervisning. 

 1. Du skal tjekke Ludus hver morgen og hver eftermiddag for at holde dig opdateret.  
   
 2. Du skal følge den planlagte undervisning og besvare opgaver efter lærerens anvisninger. Med mindre du hører andet fra din lærer, vil opgaverne være tilgængelige ved lektionens start. Din lærer vil som udgangspunkt stå til rådighed i det tidsrum, hvor du har lektionen. Din lærer giver dig besked om, hvordan I kan kommunikere.   
   
 3. Du bestemmer selv, hvornår du vil løse opgaverne, du skal dog overholde den tidsfrist, som læreren har lagt ind i opgaven.  
   
 4. Læreren registrerer dig som studieaktiv, når du har afleveret opgaven inden for den fastsatte tidsfrist. Hvis du ikke overholder tidsfristen, bliver du som udgangspunkt registreret som fraværende.  
   
 5. Hvis du bliver syg, så husk at skrive det i fraværsårsager i Ludus.  

God arbejdslyst og pas godt på hinanden ude i den nye virkelighed.   

Mvh.   
Ann Balleby, Anne Marie Baadsgaard, Else Storgaard Jacobsen og Klaus Brøcker  

Ledelsen på Randers HF & VUC 


> Se også brevet, vi sendte torsdag 12. marts 2020 kl. 16:30